De Camping

De camping is ongeveer 0,6 hectare groot en gelegen aan het Damsterdiep en de Lustige Maar.

U kunt er zelf een plaats zoeken. Er zijn een aantal steigers waar u prima kunt vissen. Bij mooi weer kunt u zwemmen in het Damsterdiep. De kippen lopen er gewoon los en er zijn nog wat andere dieren. Wij hebben op de camping een kampvuurplaats waar ‘s avonds regelmatig een kampvuur brandt.

   

De Stal

Waar vroeger de koeien stonden is nu een gezellige zaal ingericht. Een bar en een aantal zitjes verspreid door de zaal en rondom een grote open haard maken de zaal tot een gezellige ruimte. Er zijn verschillende spelmogelijkheden: o.a. tafeltennis, tafelvoetbal, een videospel waar vrij gebruik van gemaakt kan worden en een dartbord.

De "Stal" is voor een drankje of een praatje regelmatig geopend, maar voor de spelletjes is de deur altijd open.

   

Fiets- en wandelrecreatie

De "Banjer" ligt aan de Ommelander fietsroute.Dat is een van de vele fietsroute`s. In de provincie Groningen zijn in de afgelopen jaren veel nieuwe fietsroute`s aangelegd. Over deze paden fietst of wandelt u door de landerijen en de pittoreske dorpjes van Noord Groningen.Zij leiden u door en langs dorpen, steden en allerlei andere bezienswaardigheden. Daarbij zijn we aan

Bij de receptie zijn diverse fiets en wandelroute`s verkrijgbaar.

De route is ook hier te downloaden via de site van de ANWB.

   

Hengelsport en recreatief vissen

Op onze camping is er alle ruimte en alle gelegenheid om heerlijk te vissen. Aan onze rustige watertjes komt u heerlijk tot rust en zijn er veel vissen te vangen.

                 Snoekbaars vissen

 
We hebben 3 gasten online

Gratis WIFI op de camping

Bezoek onze facebookpagina

Campinggasten gratis canovaren

Let op!

Indien u met navigatie rijdt kunt u het beste het volgende adres intoetsen: Rijksweg 105, 9792 PC Ten Post.

Voor verder beschrijving zie "Route" in het menu.